Leuke collega's
Diverse functies
Geeft voldoening
Flexibele tijden
Leerzaam

Kunsthal KAdE

Kunsthal KAdE biedt tentoonstellingen aan op het gebied van hedendaagse/moderne kunst, architectuur, vormgeving & design en eigentijdse beeldcultuur.

Kunsthal KAdE heeft geen eigen collectie, maar is met haar tentoonstellingen naar buiten gericht en open voor impulsen van over de hele wereld. Naast tentoonstellingen organiseert Kunsthal KAdE een publieksprogramma met rondleidingen, workshops en lezingen. Kunsthal KAdE ligt net buiten de stadsmuren van Amersfoort. Via de prachtige 15e-eeuwse Koppelpoort kom je aan in de Nieuwe Stad aan de rivier de Eem.

Afwisselend met Museum Flehite programmeert Kunsthal KAdE in de Elleboogkerk en de Mannenzaal, twee historische locaties in Amersfoort. Deze expositieruimtes ademen geschiedenis en bieden een uniek decor voor een afwisseling van tentoonstellingen en culturele evenementen. Bezoekers kunnen hier genieten van een rijke verscheidenheid aan kunstvormen en tentoonstellingen, variërend van schilderijen en beeldhouwwerken tot multimedia-installaties en performances.

Vacatures Kunsthal KAdE

Open sollicitatie

Mocht je niet gevonden hebt wat je zoekt en heb jij een talent, laat het ons weten via de open sollicitatie. 

Sollicitatie formulier

Sollicitatie formulier